Pořádáme pravidelné zážitkové degustace exkluzivní čokolády pro veřejnost - zamluvit místa na degustaci čokolády.
Máme pro Vás přes 150 druhů exkluzivních čokolád od
mistrů čokolády:
Michel Cluizel,
Francois Pralus,
Bonnat,
Akesson,
Menakao,
XC a další...
.
Mezi nimi tyto lahůdky:
Naučíme Vás, jak správně degustovat čokoládu - pronikneme tedy společně do tajů
umění degustace čokolády.
Máme pro Vás připravena videa a obrázky z kakaových plantáží a z továrny na čokoládu. Povíme si o všech finesách procesu přípravy poctivé čokolády a naučíme se rozeznávat chuťové rozdíly různých odrůd kakových bobů.
Čokolády jsou připraveny z kakaových bobů, které si čokoládovníci sami vybírají na plantážích, dohlížejí na proces fermentace a sušení kakaových bobů, sami si boby praží, a čokoládu poctivě a dlouho konšují... Náročnost procesu přípravy kvalitní čokolády je srovnatelná s přípravou kvalitního vína.