Degustace výjimečné čokolády

Termíny degustací čokolády pro veřejnost

Pořádáme pravidelné zážitkové degustace exkluzivní čokolády pro veřejnost - zamluvit místa na degustaci čokolády.


Degustace čokolády - co můžete čekat

degustace cokolady formou rautu Máme pro Vás přes 150 druhů exkluzivních čokolád od mistrů čokolády: Michel Cluizel, Francois Pralus, Bonnat, Akesson, Menakao, XC a další... . Mezi nimi tyto lahůdky:

  • čokolády, které byly oceněny na prestižních mezinárodních soutěžích Academy of Chololate a Salon du Chocolat
  • plantážní čokolády - vyrobené z kakaových bobů pocházejích jen z jediné plantáže
  • hořkomléčné čokolády neboli vysokoprocentní mléčné čokolády - už jste chutnali 65-tiprocentní mléčnou čokoládu? Zážitek!
  • čokolády připravené ze vzácných aromatických bobů Criollo - koncert chutí a vůní!
  • single-origin čokolády - připravené z bobů pocházejících z konkrétní oblasti
  • pražené kakaové boby, 100%-ní čokolády, čokolády s chuťovým akcentem, bio a fair-trade čokolády...

čokoládový raut - degustace čokolády Naučíme Vás, jak správně degustovat čokoládu - pronikneme tedy společně do tajů umění degustace čokolády.

Máme pro Vás připravena videa a obrázky z kakaových plantáží a z továrny na čokoládu. Povíme si o všech finesách procesu přípravy poctivé čokolády a naučíme se rozeznávat chuťové rozdíly různých odrůd kakových bobů.

Čokolády jsou připraveny z kakaových bobů, které si čokoládovníci sami vybírají na plantážích, dohlížejí na proces fermentace a sušení kakaových bobů, sami si boby praží, a čokoládu poctivě a dlouho konšují... Náročnost procesu přípravy kvalitní čokolády je srovnatelná s přípravou kvalitního vína.